Szállítással kapcsolatos információk

Így visszük el asztalodig a Négyházmajor finomságokat

Összegyűjtöttünk néhány kérdést a kiszállítással kapcsolatosan, amik lehet, hogy benned is felmerültek.

FONTOS! Jelenleg Budapest közigazgatási határán belülre, illetve az alábbi településekre vállaljuk a kiszállítást: Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Nagykovácsi, Solymár, Üröm, Budakalász, Pomáz, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Ecser, Maglód, Vecsés, Üllő, Gyál, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Rád, Penc, Csővár, Acsa.

 

Mikor kapom meg a megrendelt termékeket?

A megrendeléseket jelenleg minden héten pénteken teljesítjük. Ehhez azonban a rendelésedet legkésőbb az adott héten szerda 23:59-ig kell leadnod.

A választott kiszállítási napon a futár a vásárláskor megadott telefonszámon fog értesíteni körülbelül 30 perccel érkezés előtt. A kiszállítást pénteken 10 és 18 óra között végezzük.

 

Sajnos hozzám nem szállítotok a lista szerint, ez változhat?

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több településre juttathassuk el a Négyházmajor minőséget. Írj nekünk az info@negyhazmajor.hu email címre és pontos tájékoztatást nyújtunk.

 

Fogom előre tudni, hogy mikor érkezik a futár? Ugye nem kell egész nap otthon ülnöm?

A választott kiszállítási napon a futár a vásárláskor megadott telefonszámon fog értesíteni, körülbelül 30 perccel érkezése előtt. A kiszállítást péntek 10 és 18 óra között végezzük.

 

Mennyibe kerül a kiszállítás? 

Budapest határain belüli szállítási feltételek:

  • Budapest egész területén a 15.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES.
  • Budapesti szállítás esetén, amennyiben a rendelés értéke nem éri el a 15.000 Ft-ot, a szállítási díj mértéke: 1.990 Ft.
  • Budapesti szállítás esetén a minimum rendelési érték 5000 Ft

 

Agglomerációs településekre vonatkozó szállítási feltételek:

Az alábbi településekre szállítunk:

Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Nagykovácsi, Solymár, Üröm, Budakalász, Pomáz, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Ecser, Maglód, Vecsés, Üllő, Gyál, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Rád, Penc, Csővár, Acsa.

 

  • Agglomerációs települések esetében a 50.000 Ft feletti rendelések kiszállítása   INGYENES.
  • Agglomerációs településre történő szállítás esetén, amennyiben a rendelés értéke NEM éri el a 20.000 Ft-ot, a szállítási díj mértéke:   3.890 Ft.
  • Agglomerációs településre történő szállítás esetén, amennyiben a rendelés értéke eléri a 20.000 Ft-ot, a szállítási díj mértéke:   3.490 Ft.
  • Agglomerációs településre történő szállítás esetén, amennyiben a rendelés értéke eléri a 30.000 Ft-ot, a szállítási díj mértéke:   1.990 Ft.
  • Agglomerációs településre szállítás esetén a minimum rendelési érték:    15.000 Ft

 

Személyesen át tudom venni a rendelésemet?

Személyes átvétel jelenleg nem lehetséges, dolgozunk rajta, hogy a közeljövőben biztosíthassuk ezt a lehetőséget.

 

Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?

A rendelésed kifizetheted online bankkártyával vagy az átvételkor a futárunknál bankkártyával is fizethetsz.

 

Egyéb szállítással kapcsolatos kérdésed lenne, amire nem kaptál választ?

Kérlek írj nekünk az info@negyhazmajor.hu email címre vagy hívj minket a +3620/449-0108 telefonszámon, kollégánk biztosan tud segíteni. (Ha valamiért nem tudsz elérni minket, ne csüggedj, mindenképpen vissza fogunk hívni!)