Szállítási feltételek, díjak és további információk

negyhazmajor-szallitasi-dijak-informaciok

A Négyházmajor Kft. csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy a webshop termékeit ne csak Budapesten, illetve annak szűk agglomerációjában tudjátok elérni. Ennek eredményeként örömmel jelentjük be, hogy termékeink nagy részét ma már országos szállítási feltételekkel forgalmazzuk. Üröm az örömben, hogy bizonyos árucikkek eltarthatósága, a minőségi követelmények maradéktalan betartása érdekében, nem teszi ezt minden terméknél lehetővé.

Összegyűjtöttünk néhány kérdést a kiszállítással kapcsolatosan, amik benned is felmerülhetnek.

Szállítással kapcsolatos információk

Jelenleg kizárólag Budapest közigazgatási határán belülre, illetve az alábbi településekre (kiemelt agglomeráció) vállaljuk a “Budapest” feliratú termékek házhozszállítását:

Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Nagykovácsi, Solymár, Üröm, Budakalász, Pomáz, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Ecser, Maglód, Vecsés, Üllő, Gyál, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Rád, Penc, Csővár, Acsa.

Bizonyos termékek kiváló minőségét, esetenként eltarthatóságát nem lehet biztosítani hűtés nélkül.

Jelenleg nincs olyan partnerünk, aki országos lefedettséggel tudná biztosítani a hűtve szállítást, ezért kizárólag olyan termékeket küldünk el egyéb (Budapesten kívüli) címekre, melyeket biztosan minőségromlás nélkül vehetsz kézhez és élvezhetsz.

E termékeket “Országosan elérhető” felirattal láttuk el a webshopban.

Csapatunk folyamatosan dolgozik új termékek fejlesztésén, a kínálat bővítésén, hogy minél több Négyházmajor ételt próbálhass ki otthon.

Kérjük nézd meg, pontosan adtad-e meg a címed (különös tekintettel az irányítószámra). Ha ez rendben, akkor valószínűleg olyan címet adtál meg, ahova “Budapest” feliratú termékeket nem tudunk kiszállítani. Ebben az esetben kérjük

> adj meg másik címet vagy

> a “Budapest” feliratú termék helyett adj hozzá “Országosan elérhető” terméket,

> töröld kosaradból a “Budapest” feliratú terméke(ke)t.

> ellenőrizd, elérted-e a minimális rendelési összeget (6.000Ft)

Egyelőre csak online elérhető webshopként üzemelünk, ezért személyes átvétel jelenleg nem lehetséges, dolgozunk rajta, hogy a közeljövőben biztosíthassuk ezt a lehetőséget is.

A megrendeléseket jelenleg minden héten pénteken teljesítjük. Ehhez azonban a rendelésedet legkésőbb az adott héten szerda 23:59-ig kell leadnod.

Közvetlen banki átutalás esetén az összeg bankszámlánkon jóváírását követő szállítási napon (pénteken) tudjuk a csomagot eljuttatni. A megrendelés összegének legkésőbb csütörtök délelőtt 9:30-ig kell jóváíródni a számlánkon. Ettől eltérő esetben csak a következő szállítási periódusban (következő pénteken) tudjuk teljesíteni a megrendeléseket.

A választott kiszállítási napon a futár a vásárláskor megadott telefonszámon fog értesíteni körülbelül 30-60 perccel érkezés előtt. A kiszállítást pénteken 10 és 18 óra között végezzük.

A választott kiszállítási napon a futár a vásárláskor megadott telefonszámon fog értesíteni, körülbelül 30-60 perccel érkezése előtt. A kiszállítást péntek 10 és 18 óra között végezzük.

Partnerünk, a GLS futára is minden esetben jelezni fogja érkezését.

Kérjük olyan címet adj meg, ahol a szállítás napján biztosan át tudják venni a küldeményt.

Amennyiben megrendelésed szerda 23:59-ig leadásra került. úgy azon a héten pénteken szállítunk. Az ezután beérkezett megrendeléseket a következő héten pénteken teljesítjük.

Közvetlen banki átutalás esetén az összeg bankszámlánkon jóváírását követő szállítási napon (pénteken) tudjuk a csomagot eljuttatni. A megrendelés összegének legkésőbb csütörtök délelőtt 9:30-ig kell jóváíródni a számlánkon. Ettől eltérő esetben csak a következő szállítási periódusban (következő pénteken) tudjuk teljesíteni a megrendeléseket.

A futár minden esetben telefonál a kiszállítás napján érkezésének várható idejéről.

Mivel főleg kistermelőkkel dolgozunk, ezért sajnos előfordulhat, hogy az általad rendelt termék éppen nem elérhető. Ennek az esélyét próbáljuk minimálisra csökkenteni, de sajnos nagyon ritkán előfordulhat. Ez esetben mindenképpen jelezzük neked e-mailben vagy a rendeléskor megadott telefonszámon a kiszállítás előtt, egyeztetünk a lehetőségekről.

Fizetéssel kapcsolatos információk

> Budapesti szállítás esetén a minimum rendelési érték 6.000 Ft

> Budapesti szállítás esetén, amennyiben a rendelés értéke nem éri el a 15.000 Ft-ot, a szállítási díj mértéke: 3.190 Ft

> Budapesti szállítás esetén, amennyiben a rendelés értéke eléri a 15.000 Ft-ot, a szállítási díj mértéke: 2.990 Ft

> Budapest egész területén a 25.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES.

> Országos és fővárosi agglomerációs szállítás esetén a minimum rendelési érték: 6.000 Ft

> Országos és fővárosi agglomerációs településre történő szállítás esetén, amennyiben a rendelés értéke NEM éri el a 12.500 Ft-ot, a szállítási díj mértéke: 4.990 Ft.

> Országos és fővárosi agglomerációs településre történő szállítás esetén, amennyiben a rendelés értéke NEM éri el a 20.000 Ft-ot, a szállítási díj mértéke: 3.990 Ft.

> Országos és fővárosi agglomerációs településre történő szállítás esetén, amennyiben a rendelés értéke ELÉRI a 20.000 Ft-ot, a szállítási díj mértéke: 3.590 Ft.

> Országos és fővárosi agglomerációs településre történő szállítás esetén, amennyiben a rendelés értéke eléri a 30.000 Ft-ot, a szállítási díj mértéke: 2.990 Ft.

> Országos és agglomerációs települések esetében a 50.000 Ft feletti rendelések házhozszállítása INGYENES.

Budapest és kiemelt agglomerációs rendelések esetén, ahol legalább 1db “Budapest” feliratú termék került a kosaradba, tehát “4HM _ kiszállítás” szerepel a pénztárban, lehetőség van:

> online bankkártyás fizetésre a biztonságos BARION rendszeren keresztül,

> közvetlen banki átutalásra vagy

> az átvételkor a futárunknál bankkártyával is fizethetsz.

Egyéb esetben (fentiektől eltérő cím vagy csak “Országos” feliratú termékekből álló kosártartalom esetén), ahol partnerünk, a GLS juttatja el hozzád a csomagot lehetőséged van:

> online bankkártyás fizetésre a biztonságos BARION rendszeren keresztül,

> közvetlen banki átutalásra.

Közvetlen banki átutalás esetén az összeg bankszámlánkon jóváírását követő szállítási napon (pénteken) tudjuk a csomagot eljuttatni. A megrendelés összegének legkésőbb csütörtök délelőtt 9:30-ig kell jóváíródni a számlánkon.
Ettől eltérő esetben csak a következő szállítási periódusban (következő pénteken) tudjuk teljesíteni a megrendeléseket.

Kapcsolat és észrevételek kezelése

A weboldalon kívül néhány közösségi felületen is jelen vagyunk (google, facebook, instagram). Bárhol fel tudod venni velünk a kapcsolatot, azonban, ha

> bármilyen kérdésed,
> észrevételed van,
> minőségi problémád adódna

jövőbeli, folyamatban levő vagy lezárt megrendeléssel kapcsolatban, kérjük, hogy a weboldalunkon, illetve a visszaigazoló email-ben szereplő telefonos vagy e-mail elérhetőségeken keress minket, hogy mihamarabb és maradéktalanul segíteni tudjunk.

Vásárlóink, leendő vásárlóink és érdeklődők minden észrevétele, visszajelzése és értékelése számít és minden esetben igyekszünk figyelembe venni.

Ma már minden közösségi felületen lehet visszajelzést, értékelést küldeni, amit minden esetben nagyon köszönünk.

Mivel a visszajelzés nem kapcsolatfelvételre, esetleges panaszkezelésre szolgál, kérjük, ha kérdésük van, valamilyen probléma adódna, először a weboldalunkon megadott kontaktok valamyeikén vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Négyházmajor Kft.

TELEFON: +36 20 449 01 08
E-MAIL: info@negyhazmajor.hu

Ez esetben kérlek e-mailben keress meg minket a info@negyhazmajor.hu címen, vagy hívj minket a +36 20 449 0108.

> pontosan adtad-e meg a címed (különös tekintettel az irányítószámra). Ha ez rendben, akkor valószínűleg olyan címet adtál meg, ahova “Budapest” feliratú termékeket nem tudunk kiszállítani.

Ebben az esetben kérjük

> adj meg másik címet vagy

> a “Budapest” feliratú termék helyett adj hozzá “Országosan elérhető” terméket,
töröld kosaradból a “Budapest” feliratú terméke(ke)t.

> ellenőrizd, hogy kosártartalmad elérte-e a 6.000Ft minimum összeghatárt.

A Négyházmajor Online Bisztró és Deli webshopban lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra, mégis számos előnnyel jár, ha regisztrálsz:

+ visszamenőleg megtekintheted vásárlásaidat,

+ előzetes vásárlásaidat néhány gombnyomással megismételheted,

+ nem befejezett vásárlás esetén a kosaradban megmaradnak a hozzáadott termékek, így újraválogatás nélkül befejezheted vásárlásod,

+ bármilyen kérdésed van megrendeléseddel kapcsolatban, mi gördülékenyebben tudunk segíteni,

+ a pénztárnál nem lesz szükséges újra és újra megrendelő és számlázási adatokat megadni,

+ regisztrált felhasználóként sem muszáj hírlevélre feliratkozni.