Négyházmajor – az online csemegebolt

Te is szereted a nagyi féle falusi ízeket? Azt a jófajta baracklekvárt, az eper szörpöt, a házi kolbász füstös ízét?
2020 tavaszán egy baráti társaság tagjai is ezeket az ízeket kutatták és megálmodtak egy majorságot, ahol mindez elérhető lehet. Így esett, hogy a Galga mentén Acsán, a Provence-i szépségű kis faluban életre hívták a Négyházmajor ötletét, aminek az első állomása egy webshop indítása volt.
Itt kapcsolódsz be a történetbe Te, kedves olvasó.
A történetünk főszereplője ugyanis Te vagy. Ugyan még nem találkoztunk, de úgy képzeljük, hogy

  • szereted a piacok hangulatát, a piacon kapható ízgazdag termékeket,
  • szeretsz enni, sőt mi több szeretsz finomakat enni,
  • szereted a különleges sajtokat, borokat, sonkát,
  • fontos számodra a minőség,
  • fontos számodra, milyen ételeket teszel a családi asztalra,
  • fontos számodra, hogy adalékanyag mentesek legyenek az általad vásárolt élelmiszerek,

Ha a fenti állítások igazak Rád, akkor a Te ízlésed szerint válogattuk össze a sok finomságot, amit nálunk találsz.

„ A majorság dolgozóival együtt én magam is felismertem annak a szükségességét, hogy mára egy minőségi szűrőn keresztül kell megválogatni azokat az élelmiszereket, amiket családjaink asztalára teszünk. A dolog legnagyobb hitelességét talán az sugallja, hogy mi is ezeket a termékeket fogyasztjuk és folyamatosan beszámolunk egymásnak a tapasztalatainkról vagy akár az újonnan felbukkanó „kincsekről”.
Rengeteget tanulunk a helyi emberektől, az egyre másra gyarapodó kosárközösségek tagjaitól, de a vendéglátásba szerzett tapasztalattal is felvértezve szeretnék segíteni vevőinket a legjobb választásban.
Célunk a szezonalitás mentén kiemelkedő minőséget és ízt adó doboz ajánlatok összeállítása, folyamatos megújulással és környezettudatossággal vegyítve.”
– Varju Vili, a Négyházmajor creative séf –je.

Miért érdemes a Négyházmajor termékeket választanod?

– Olyan kistermelők termékeit vásárolhatod meg online, akiket máshol nehezen vagy egyáltalán nem érhetnél el.
– Nincs több utánajárás, ha a legjobb ízű sajtot, kolbászt, sonkát keresed, akkor tegyél egy próbát velünk. A célunk az, hogy az egyes termékekből a legízesebb kerüljön az asztalodra és erre garanciát is vállalunk.
– Szigorú minőségellenőrzésen esnek át a webshopon található termékek (értsd: szinte naponta kóstol az egész csapat új termékeket és mi is a gyerekkori ízeket keressük).
– A megrendeléseket mi magunk szállítjuk ki, mert szeretnénk impulzusokat gyűjteni a partnereinktől és a földeken dolgozó gazdák „követei” lenni.
– Folyamatos törekvéseink egyike, hogy minél több saját előállítású termékkel szélesítsük a palettát, így már találsz a kínálatban Négyházmajor kolbászt és fűszeres szalámit kuláréban.